TBMM Başkanvekili Aydın:

TBMM Başkanvekili Aydın:

"Türkiye karşıtı kanımızı emen bu terör örgütlerini bağrına basan Avrupa, ‘hayır' kampanyalarına devlet desteği veriyor"

ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Türkiye karşıtı kanımızı emen bu terör örgütlerini bağrına basan Avrupa, ‘hayır' kampanyalarına devlet desteği veriyor." dedi.

Aydın, Çerçem Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Çerçem - Der) öncülüğünde düzenlenen "Kararımız evet" adlı toplantıya katıldı.

Adıyaman Belediyesi konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Aydın, "Milletin her zaman ikinci plana itildiği, hep birilerinin tepeden talimat verdiği, istikrarsız yönetimler aracılığıyla krizlerin olduğu eski bir Türkiye mi? Yoksa ayaklarının üzerinde durabilen ve yeri geldiğinde o zalim Avrupalılara dünya beşten büyüktür diyebilen bir Türkiye mi?" ifadelerinde bulundu.

Türkiye karşıtı kanını emen terör örgütlerini bağrına basan Avrupa'nın 'hayır' kampanyalarına devlet desteği verdiğini ifade eden Aydın, Avrupa'da gazetelerin Türkçe çıkmaya başladığını, mitinglerinde dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şakağına silah dayayan görüntülerin olduğunu ve böyle bir Avrupa'nın var olduğunu kaydetti.

Avrupa'ya seslenen Aydın, şöyle konuştu:

"Türkiye karşıtı kanımızı emen bu terör örgütlerini bağrına basan Avrupa, ‘hayır' kampanyalarına devlet desteği veriyor. Evet için giden Türk bakanları içeri sokmayacaksın. Kendi toprağımız sayılan konsolosluklara girdirmeyeceksin. İtleriyle, atlarıyla vatandaşı ezeceksin ama söz konusu 'hayır' olunca da her desteği vereceksin. Peki, bu Batı'ya 16 Nisan'da Adıyaman büyük bir ders verecek mi?"


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler