Tavlı: “OSB’ye teknik lise çalışmamız devam ediyor”

Tavlı: “OSB’ye teknik lise çalışmamız devam ediyor”

Ordu'nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak 32 sınıflı teknik lise için çalışmaların hızla devam...

Ordu'nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak 32 sınıflı teknik lise için çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, ödeneğin hazır olduğunu söyledi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz okul ziyaretlerini yeni eğitim öğretim yılında da sürdürüyor. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlamasının ardından ilk ziyaret Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yapıldı. Öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı okulun ihtiyaçları, sorunlar ve önerilerle ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Kaymakam Ayhan Işık, her hafta bir okulu ziyaret ederek, sorunları yerinde dinlediklerini söyledi.

"Teknik ve meslek liselerimizi önemsiyoruz"

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise teknik liselerin önemine değindi. Ünye OSB'de yer alacak 32 sınıflı okulun son durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tavlı, "İnşallah Ünye OSB içerisinde 20 bin metrekarelik bir alanda 32 sınıflı, kapalı spor salonu ve yurdu olan güzel bir binanın çocuklarımızın gelişmesine ve yetişmesine katkı sunmak üzere tam da sanayinin merkezinde inşa edilerek, hizmete sunulmasına şahitlik edeceğiz. Yer tahsisi yapılan ve ödeneği ayrılan okulumuz için askı sürecinin dolmasını bekliyoruz. Askı sürecinden sonra ihaleye çıkılarak inşaat çalışmalarına başlanacaktır. Yapılacak okulumuz yıllarca hizmet veren bu okulumuza güç verecektir. Gençlerimiz böylelikle daha nitelikli bir şekilde geleceğe hazırlanacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okulun bazı bölümler, ziyaret edilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alındı.

Tavlı: “OSB’ye teknik lise çalışmamız devam ediyor”

Tavlı: “OSB’ye teknik lise çalışmamız devam ediyor”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.