Tatlıses'ten Konyalılar'a hakaret
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, önceki gün akşam Star TV'de yayınlanan İbo Şov programında, "Konyalı'm Yürü" türküsünün iki mısrasını okurken "Şimdi de geçti buradan hıyarın biri" diyerek Konyalılar'a hakaret etti.
Yazı-tura meselesinde de eline aldığı 1 YTL'yi yere atarken "bir yüzünde 1, yani yazı ve diğer yüzünde Ata'nın bulunduğu" şeklinde söz ve davranışlarda bulunan türkücü Tatlıses, Anka Kuşu'nu "Ankara Kuşu" şeklinde telaffuz ederek gaf yaptı.
Sanatçı Kıraç'ın da katıldığı programda türkücü Tatlıses, vatan toprakları ile binaların yabancılara satılması yönünde propaganda da yaptı. Türkücü Tatlıses, programın sonunda sinirli bir şekilde çıkarak Star kameralarından, Atatürk'e saygısızlık ve hakaret yaptığı iddiaları üzerine bazı tv. kanallarında altyazı geçildiğini beyan ederek onlara, "Hayvanlar, eşek
. eşekler
" demek suretiyle kendisinin, "Atatürkçü" olduğunu ileri sürdü.