Taşkentspor’dan  Şahin’e hayırlı olsun ziyareti

Taşkentspor’dan Şahin’e hayırlı olsun ziyareti

Taşkent Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı ve yönetim kurulu üyeleri Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

 

Taşkent Spor Kulübü  Başkanı Ahmet Şanlı ve yönetim kurulu üyeleri Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

 Ahmet Şanlı, yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Eşgin ve Abdullah Şanlı’dan oluşan bir ekip, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine getirilen Abdurrahman Şahin’i makamında ziyaret etti.

Güzel bir ortam ve söyleşi şeklinde geçen ziyarette her iki tarafta Konya sporunun daha iyiye gitmesi için nelerin yapılabileceğini konusunda konuştular.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, "Kulüplerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Konya’ya en iyi hizmeti vermek arzusundayız. Ziyeretlerinden dolayı Taşkent spor kulübü Başkanı Ahmet Şanlı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret günün anısına geçtirilen toplu fotoğraflarla son buldu

Etiketler :