Taşınabilir şarj aleti patladı! Ev alev alev yandı

Taşınabilir şarj aleti patladı! Ev alev alev yandı

Bir binanın 4. katındaki ev taşınabilir şarj aletinin patlaması sonucu alev alev yandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürülebildi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir binanın 4. katı, evde bulunan taşınabilir şarj aletinin patlaması sonucu alev alev yandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürülebildi.

yyyy.jpg

Yangın, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Kirazpınar Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde Emlak Konutları 2. Etap 5800 Ada’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan bir sitenin 4. katında, taşınabilir şarj aletinin patlaması sonucu yangın çıktı.

yyy.jpg

Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürebilmek için çalışma başlattı.

yy.jpg

Yangının kısa sürede büyümesiyle birlikte, binanın üst katındaki vatandaşlar mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

y.jpg

Bu sırada dumandan etkilenen vatandaşlar, bölgede bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

yyyyy.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.