Tarım Bakanı Pakdemirli Konya’ya geliyor

Tarım Bakanı Pakdemirli Konya’ya geliyor

30 Kasım Cuma günü Konya’ya gelecek olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Selçuklu Kongre Merkezi’nde yapılacak ‘Konya Tarım Zirvesi Programı’na katılacak.

 

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Konya’ya geliyor. 30 Kasım Cuma günü Konya’ya gelecek olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,  Selçuklu Kongre Merkezi’nde yapılacak ‘Konya Tarım Zirvesi Programı’na katılacak.

Konya’ya gelişinde ilk olarak Konya Valiliği’ni ziyaret edecek olan Pakdemirli, daha sonra Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki saat 09.30’da başlayacak ‘Konya Tarım Zirvesi Programı’na katılacak. Bakan Pakdemirli buradaki programın ardından saat 11.15’te Grant Otel’deki  ‘81 İlden Gençlerle Genç Çiftçi Zirvesi Programı’na katılacak. Bakan Pekdemirli buradaki programın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret edecek. Bakan Pakdemirli, daha sonra Konya Ticaret Borsası binasındaki Borsa Satış Salonu ve Aslidaş Lisanslı Depo’yu ziyaret edecek. Bakan Pakdemirli son olarak,  saat 15.25’te Bahri Dağdaş Araştırma Enstitüsü Kuraklık Test Merkezi’ni ziyaret edecek.

 

 

Etiketler :