
Tanker faciasının eşiğinden dönüldü
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde LPG yüklü bir tanker, kontrolden çıkarak elektrik direğini devirdi, ardından bir evin bahçesindeki besihanenin duvarına çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesi çıkışında meydana gelen kazada, 34 GJD 855 plakalı LPG yüklü tanker, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen direk bölgeye bir süreliğine elektrik verilmesini engelledi.
Besihane duvarına çarparak durabildi
Tanker, elektrik direğine çarptıktan sonra hızını alamayarak bir evin bahçesindeki besihanenin duvarına çarptı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede büyük panik yaşandı.
Gaz sızıntısı riski korkuttu
Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ekipler tarafından yapılan kontrollerde, tankerde herhangi bir gaz sızıntısının bulunmadığı bildirildi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Elektrik kesintisi yaşandı
Tanker çarpması sonucu yıkılan elektrik direği nedeniyle, bölgede kısa süreli elektrik kesintisi meydana geldi. Yetkililer, hasarın giderilmesi için çalışma başlattı.
Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.
Kaynak: