Tam kapanmada çalışmak zorunda olanlar için kritik bilgi!

Tam kapanmada çalışmak zorunda olanlar için kritik bilgi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün saat 19.00'da başlayacak olan 'tam kapanma'da çalışmak zorunda olanların e-Devlet'ten e-başvuruyla izin alabileceğini söyledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün saat 19.00 itibarıyla başlayacak olan tam kapanma süreciyle ilgili önemli bir bilgi verdi. Soylu, çalışmak zorunda olanların e-başvuruyla izin alabileceğini açıkladı.

Bakan Süleyman Soylu, tam kapanma döneminde seyahat izin belgeleri ile ilgili ise, "Yeni bir şey daha söyleyeyim; dünyanın da hayran olduğu bir e-Devlet sistemimiz var. Bakanlığımız e-Devlet sisteminde en iyi noktalardan birisidir. Burada e-başvuru sistemimizde 'seyahat izin belgesi' bölümü bulunuyordu. Bugün vatandaşlarımıza kolaylık olsun diye İçişleri Bakanlığında e-başvuru bölümüne girmeden, seyahat izin belgesine direkt girebilecekleri bir alan açtık" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.