Tabiat parkı Ulugöl'e bungalovlar yapıldı

Tabiat parkı Ulugöl'e bungalovlar yapıldı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz:- "Bundan sonra yerli ve yabancı turistler aynı Trabzon Uzungöl'de olduğu gibi geceleri burada konaklayabilecek ve aileleriyle hoş vakit geçirebilecek"

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde Türkiye'nin 36. tabiat parkı olan Ulugöl'e 10 bungalov yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk ile Gölköy ilçesi sınırları içerisindeki Ulugöl'de incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde gölün çevresine yapılan bungalovları inceleyen Yılmaz, yetkililerden de bilgi aldı.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu'nun en güzel mesire yerleri ve turistik mekanları arasında yer alan Ulugöl'ün, Türkiye'nin 36. tabiat parkı olduğunu belirtti.

Ulugöl'ü ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin her geçen yıl arttığına işaret eden Yılmaz, "Buraya gelen turistlerin en büyük sıkıntısı gece konaklayamamaktı. Bundan sonra yerli ve yabancı turistler aynı Trabzon Uzungöl'de olduğu gibi geceleri burada konaklayabilecek ve aileleriyle hoş vakit geçirebilecek." dedi.

Yılmaz, 10 bungalovun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Önümüzdeki günlerde 10 bungalov ev daha inşa edilip turistlerin hizmetine sunulacak. Amaç Ordu'ya gelen misafirlerimizi birkaç gün burada ağırlamak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor." diye konuştu.

- "Altyapı ve tesis yapılacak"

Ulugöl'ün sessiz, sakin ve doğayla baş başa bir tatil için en güzel mekanların başında geldiğini kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:

"Burası adeta cennetten bir köşe. Önümüzdeki yıllarda buraya gelecek turist sayısının daha da artmasını planlıyoruz. Bunun için öncelikli ihtiyaç olan bungalov evler bölgeye kazandırıldı. Şimdi sıra gelen turistlerin değişik aktivitelerde bulunabilmesi için gerekli altyapı ve tesis. Bunun için de çalışmalar olacak."

Yılmaz, yaz döneminde herkesin Ulugöl'e gelerek piknik yapmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :