Suriyeli babanın bebeğinin şüpheli ölüm iddiasına inceleme

Suriyeli babanın bebeğinin şüpheli ölüm iddiasına inceleme

Adana'da bir hastanede ölü doğan bebeğini toprağa vermek için mezarlığa götüren Suriyeli baba, bebeğin başında zedelenme olduğu iddiasıyla polise ihbarda bulundu- Mezarlığa giden polis ekipleri, hastane raporunda bebeğin ölü dünyaya geldiği ve gelişimini

ADANA (AA) - Adana'da Suriyeli baba, bir hastanede ölü olarak doğan ve toprağa vermek için mezarlığa götürdüğü bebeğin başında zedelenme olduğunu fark edince şüpheye kapılarak polise ihbarda bulundu. Yapılan incelemede bebeğin gelişimini tamamlamadığı için ölü doğduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Suriyeli Muhammet Aşur, üçüncü çocuklarına hamile olan eşi Suat Nalis'i doğum günü yaklaştığı için Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürdü.

Doğumda ölü dünyaya geldiği belirlenen bebeğin cenazesi defnedilmek üzere baba Muhammet Aşur'a verildi. Aşur, bebeğini toprağa vermek için merkez Seyhan ilçesindeki Küçükoba Mezarlığı'na götürdü.

Yıkama işlemi sırasında Aşur, bebeğin kafasında zedelenme olduğunu iddia ederek, mezarlık görevlilerinden durumu polise bildirmelerini istedi.

Mezarlığa giden cinayet büro ve olay yeri inceleme ekipleri bebeğin cesedi üzerinde yaptıkları incelemede dış müdahaleye bağlı herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı.

Hastaneden aileye verilen raporu da inceleyen ekipler, bebeğin gelişimini tamamlamadığı ve ölü olarak doğduğuna yer verildiğini belirledi.

Durumun anlatıldığı baba Muhammet Aşur'un da şikayetçi olmaması üzerine bebek toprağa verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler