Starbucks Konya şubelerinde oturma eylemi

Filistin'e Destek Gösterisi: Konya Gençlik Kolları, Starbucks Mağazalarını Boykot Çağrısı Yaptı

AK Parti Gençlik Kolları Konya İl Başkanlığı üyeleri, dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olan Starbucks'ın İsrail'e verdiği destek nedeniyle Starbucks mağazalarını boykot etmek amacıyla Konya'da bir oturma eylemi düzenledi. Eylem, Starbucks'ın Gazze'deki sivil halka yönelik saldırılara destek verdiği iddiasıyla gerçekleştirildi.

Başkanlık tarafından yapılan açıklamada, "Dünya genelinde birçok ülkede faaliyet gösteren Starbucks'ın İsrail'e verdiği destek açık ve net bir şekilde görülmektedir. İsrail'in Gazze'ye sivil halka karşı gerçekleştirdiği saldırılar, insan haklarına aykırıdır ve masum insanların hayatlarını tehdit etmektedir. Bizler, bu tür eylemlere sessiz kalmayarak Starbucks'ı boykot etmeye çağırıyoruz" denildi.

Konya'daki Starbucks şubelerinin içerisinde gerçekleştirilen oturma eylemi sırasında AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Filistin atkılarıyla yarım saat boyunca yer kapattılar.

AK Parti Gençlik Kolları Konya İl Başkanlığı, toplumu Starbucks'ın İsrail'e verdiği desteği sorgulamaya ve bu desteği protesto etmeye çağırarak, "Siz de Starbucks'ı boykot edin ve sessizlerin sesi olun" çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum