Son dakika! Sağlık Bakanı Koca: Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız”

Son dakika! Sağlık Bakanı Koca: Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'nın öldürülmesiyle ilgili, "Herkes bundan emin olsun. Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız" dedi

Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi olayının yankıları sürüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son paylaşımında, "Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız. Herkes bundan emin olsun. Bugün kaybettiğimiz arkadaşımız Dr. Ekrem Karakaya'nın ailesi, tüm sağlık camiası emin olsun. Halkımızdan hekimine karşı daha büyük bir saygı, daha özenli tutum bekliyorum" ifadelerini kullandı.

111.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum