SON DAKİKA: Mersin'de 3.8 Büyüklüğünde Deprem Oldu Ereğli ve Karaman da Sallandı
SON DAKİKA: Mersin'de 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Silifke ilçesindeki deprem çok derinlerde meydana geldi. Bu da şehrin tamamının sallanmasının önünü açtı.
Mersin'in Silifke ilçesi Atayurt Mahallesi merkezli 3.8 büyüklüğünde ve 12.8 kilometre derinlikte bir deprem kaydedildi.
Depremin derinliği nedeniyle tüm şehir sallandı. Aynı zamanda depremin hafif şiddette Konya'nın Ereğli ilçesi ile Karaman'da da hissedildiği öğrenildi.

Bu bir son dakika haberidir. Olay yerindeki gelişmelere dair tüm bilgiler bu haberin içinde verilecektir.
Memleket.com.tr Konya'dan Son Dakika Haberleri Sizlere Anlık Olarak Ulaştırmaktadır.
Gelişmeleri takip etmek için sayfayı yenileyebilirsiniz.
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
