Son dakika! Konya'da bayram arefesinde kadın cinayeti!

Son dakika! Konya'da bayram arefesinde kadın cinayeti!

Son dakika! Konya'nın Karatay ilçesinde bir kadın iddiaya göre kocası tarafından öldürüldü. Kavga ihbarına giden ekipler Akabe Gold Sitesindeki dairede kadının cansız bedenini buldu.. Ekiplerin incelemesi devam ediyor

Son dakika! Konya'nın Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Akabe Gold sitesinde kavga ihbarına giden ekipler bir kadının cansız bedenini buldu.

Olay, öğle saatlerinde Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Akabe Gold sitesinde meydana geldi. Site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Eşini bıçaklayarak öldüren şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre Murat D. (52) ve eşi Keziban D. (45) arasında evde çıkan tartışmada Murat D. eşini bıçakladı.

Olay Karatay ilçesi Akabe mahallesi Özdeyiş Sokak'ta meydana geldi. Gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Keziban D.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılırken polis ekipleri Murat D.'i gözaltına aldı.

Murat D.' ilk ifadesinde daha önceden husumetlerinin olmadığını ve iki gün önce resmi nikah kıydıklarını söyledi. Yapılan incelemede şahsın kasten yaralama ve benzeri bir çok suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.