Son Dakika! İsrail güçleri çekildi! Filistinliler Mescid-i Aksa'da temizliğe başladı

Son Dakika! İsrail güçleri çekildi! Filistinliler Mescid-i Aksa'da temizliğe başladı

İşgalci İsrail güçleri, Filistinli Müslümanların saatler süren direnişinin ardından Mescid-i Aksa'dan çekildi. Filistinliler, Mescid-i Aksa'da temizliğe başladı.

Doğu Kudüs’te bulunan Harem-i Şerif savaş alanına dönüştü. İsrail polisi, ses bombaları ve plastik mermiyle cemaate müdahale ederken, Filistinli gençler ise taşlar ve cam şişelerle karşılık verdi.

İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa, Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı ve Şeyh el-Cerrah mahallesinde Filistinlilere yönelik saldırılarında yaralananların sayısının sayısının 205'e yükseldiği bildirildi.

Mescid-i Aksa Vakfı Müdürü Şeyh Ömer Kisvani, Harem-i Şerif’te yaşanan olayların durdurulması için İsrail polisinden avlulardan çekilme çağrısı yaptı.

İşgalci İsrail güçleri, Filistinli Müslümanların saatler süren direnişinin ardından Mescid-i Aksa'dan çekildi. Filistinliler Müslümanlar, temizliğe başladı. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.