SON DAKİKA! 31 Temmuz KPSS oturumları iptal edildi

SON DAKİKA! 31 Temmuz KPSS oturumları iptal edildi

Son dakika haber! ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini duyurdu. Sınavı iptal olan KPSS adaylarından, gireceği yeni sınav için herhangi bir ilave ücret talep edilmeyecek

Son dakika haberi.. ÖSYM Başkanı Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiği duyurdu. KPSS adaylarından, gireceği yeni sınav için herhangi bir ilave ücret istenilmeyecek.

YENİ KPSS TAKVİMİ EN KISA SÜREDE PAYLAŞILACAK

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı.

6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının da ertelendiğini söyleyen Ersoy, iptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvimin en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.

İLAVE ÜCRET İSTENMEYECEK

Sınavı iptal edilen KPSS adaylarından, gireceği yeni sınav için herhangi bir ilave ücret talep edilmeyeceği açıklandı.

"TÜM ADAYLARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ"

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, yeni KPSS takviminin 17 Eylül'de başlayacağını belirterek, şunları söyledi: Ortaya çıkan eksiklik ve aksaklıkları açık yüreklilikle kamuoyuyla paylaşıp, tedbirleri alarak ÖSYM'nin milletin kalbindeki yerini güçlendirmekte kararlıyız. Hiç arzu etmediğimiz şekilde iptal ve ertelemelere sebebiyet veren bu talihsiz süreçten dolayı tüm adaylardan özür diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.