Siyasi partilerde bayramlaşma

Siyasi partilerde bayramlaşma

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programının ardından partililer, merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Topkapı'daki il başkanlığında düzenlenen programa, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Törende konuşan Aydın, Ramazan Bayramı'nın bütün İslam alemi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aydın, dünyevi amaçlar uğruna çalışmadıklarını belirterek, "Biz dünyamızı cennet yapmak için uğraşmıyoruz. Allah'ın bizim için razı olduğu bir hayatı ikame etmek için mücadele veriyoruz. Onun dışındaki her şeyi elimizin tersiyle reddediyoruz ve 47 yıldır da bunu yapıyoruz." dedi.

Sabrın zaferi beraberinde getirdiğini söyleyen Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sivil, asker bütün kayıplarımızın yüreklerimizde bir acı olarak durduğunu ve bu acının bütün milletimize ait olduğunu ifade ediyoruz. Hangi partili olursak olalım birbirimizi anlamaya ve birbirimize yakınlaşmaya vesile olacak sözü ortaya koyarak çıkmayı cenabı hak bizlere nasip etsin." ifadelerini kullandı.

- Erbakan, kabri başında anıldı

İl başkanlığındaki bayramlaşmanın ardından parti üyeleri, merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti.

Mustafa Çiçek hocanın Kur'an-ı Kerim okumasıyla devam eden anma töreninde Erbakan'ın mezarını ziyarete gelen vatandaşlara hurma ve lokum ikram edildi.

Bayramlaşma töreni, dualarla sona erdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :