Sivas'ta karda mahsur kalan hastalara güçlükle ulaşıldı

Sivas'ta karda mahsur kalan hastalara güçlükle ulaşıldı

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Sivas’ta neredeyse tüm yollar ulaşıma kapandı. Ambulanslar hasta çağrılarına güçlükle ulaşırken, Özel İdare ekipleri yardıma yetişti

Sivas’ta etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve tiği nedeniyle mesailerini aralıksız sürdüren 112 ve Özel İdare ekipleri mahsur kalan vatandaşların imdadına yetişti.

Sivas yollarında ambulansların ve mahsur kalan vatandaşların yardımına il ve ilçe özel idarelerine ait iş makineleri yetişti. Sivas’ın Zara ilçesi Taşgöze köyü Hasanağa mezrasında yaşayan 15 yaşındaki Arife Kaplan'ın eli cam nedeniyle kesildi. 112’den yardım istendi.

Yıldızeli ilçesi Direkli-Bedirli yolunda, 1 adet tır yolda kaldı. Yolda kalan aracın şoför ve yolcusu kurtarılarak ilçede bulunan bir yurda yerleştirildi.

Şarkışla Yalanı köy yolunda mahsur kalan vatandaş, ekipler tarafından kurtarılarak köye ulaştırıldı. Vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan Divriği ilçesi Güneyevler köyünde yaşayan 90 yaşındaki Dürdane Söğütlü aşırı derecede halsizlik şikayeti ile 112 ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekipleri, Divriği İlçe Özel İdare ekipleri öncülüğünde köye ulaştı. Hasta, Divriği Sadık Özgür Hastanesi'ne yatırıldı.

s.jpg

ss.jpg

sss.jpg

ssss.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.