Sivas Valisi Gül, incelemelerde bulundu

Sivas Valisi Gül, incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, yeni yapılan Orduevi ve 22. İkmal Merkez Komutanlığında incelemelerde bulundu. Sivas...

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, yeni yapılan Orduevi ve 22. İkmal Merkez Komutanlığında incelemelerde bulundu.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak Sivas Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığını ziyaret eden Gül, Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, diğer askeri yetkililer ve askerlerle öğle yemeği yedi.

Ardından Tugay Komutanlığı içinde yaklaşık 2 hafta önce hizmet vermeye başlayan geçici askeri hastaneyi ziyaret eden Gül, burada yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra 1966 yılında yaptırılan ve 2013 yılında kapatılarak hizmet dışı bırakılan Sivas Askeri Hastane ve arazisi hakkında da yetkililerden bilgi alan Gül, yeni yapılacak askeri hastane için de gerekli görüşmelerde bulunulacağını ifade etti.

5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nın ardından yeni Orduevi inşaatını da gezen Gül, gelecek yıl hizmete açılacak Orduevi'nin ardından eski binanın yıkılarak kent meydanına dönüştürüleceğini aktardı.

Son olarak 22. İkmal Merkez Komutanlığı'na geçen Gül, burada da askeri yetkililerden bilgi alarak temaslarını tamamladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :