Sinir krizi geçiren 16 yaşındaki kız ekipleri harekete geçirdi!

Sinir krizi geçiren 16 yaşındaki kız ekipleri harekete geçirdi!

Ereğli'de bir sitede yüksek ses duyan çevredeki vatandaşlar, durumu intihar girişimi olarak Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen ekiplere ağlayarak ekiplere durumu anlatan genç kız, çok korktuğunu ve tehdit edildiğini söyledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tehdit edildiği için sinir krizi geçirdiğini söyleyen genç kız siteyi ayağa kaldırdı. İhbar üzerine gelen sağlık ve polis ekiplerine ağlayarak tehdit edildiğini anlatan genç kız tedavi altına alındı. 

t.jpg

Olay, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi 88 Evler Caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, bir apartmanın 2. katından yüksek ses duyan çevredeki vatandaşlar, durumu intihar girişimi olarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekiplerinin de gelmesi ile apartmana giren ekipler, ihbar edilen daireye giderek S.Y. (16) ile görüştü. Ağlayarak ekiplere durumu anlatan genç kız, çok korktuğunu ve tehdit edildiğini söyledi. Genç kız, sağlık ekiplerinin kendisini muayene etmek istemesine uzun süre karşı çıktı. Polis ekiplerinin darp var mı sorusuna, “hiçbir şeyim yok.” diyen S.Y., ikna edilerek ambulansa alındı. İlk müdahalesi yapılan genç kız Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sinir krizi geçiren genç kız tedavi altına alındı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.