"Sindirella" ve "Peter Pan", buzda dans gösterisiyle sahnelenecek

"Sindirella" ve "Peter Pan", buzda dans gösterisiyle sahnelenecek

Gösterinin yöneticisi Deplidge: - "TİM'in sahnesi çok güzel. Bu sahnede olmak ve İstanbul gibi güzel bir şehirde Peter Pan'in güncellenmiş versiyonunu sahneleyebilmek çok güzel"- "Patencilerimiz arasında Kanadalı, Estonyalı, Amerikalı ve Rus bulunuyor. 20

İSTANBUL (AA) - "Peter Pan" ve "Sindirella" buzda dans gösterisiyle TİM Show Center'da sahnelenecek.

Her iki gösterinin yöneticisi Julian Deplidge, genel provalarda AA muhabirine yaptığı açıklamada, İngiltere'de yaptıkları turnede, Peter Pan'ı 23 hafta sahnelediklerini belirterek, "İstanbul'a birkaç gün önce geldik. Gelmeden önce provalarımızı yaptık. Burada da son provalarımızı yapıyoruz. TİM'in sahnesi çok güzel. Bu sahnede olmak ve İstanbul gibi güzel bir şehirde Peter Pan'in güncellenmiş versiyonunu sahneleyebilmek çok güzel" diye konuştu.

Dünya genelinde 23 yıldır turnelere giderek, farklı gösterileri sanatseverlerle buluşturduklarını kaydeden Deplidge, "Örneğin, İyilik Perisini canlandıran patencimiz, 10 yıl önce Sindirella'nın bir bölümünde rol alıyordu. Patencilerimiz ilerleyen yıllarla gösterilerin farklı bölümlerinde rol alabiliyorlar" dedi

Julian Deplidge, bugüne kadar, Türkmenistan, Kuveyt, Dubai, Lübnan, Ürdün, Havai, Kanada, Avustralya, Hong Kong, Yeni Zelanda dahil neredeyse tüm ülkelerde sahne aldıklarını, İstanbul'un ardından Danimarka'ya gideceklerini söyledi.

Manchester, Almanya ve Avusturya'da ofisleri bulunduğunu, provalarını ise Moskova'da yaptıklarını dile getiren Deplidge, "Biz uluslararası bir topluluğuz. Dansçılarımız ve ekibimiz de dünyanın farklı ülkelerinden. Patencilerimiz arasında Kanadalı, Estonyalı, Amerikalı, Rus bulunuyor. 20 dansçıyla birlikte toplam 32 kişilik bir ekip olarak buraya geldik" bilgisini verdi.

- Ketenci: "Sahne buzla kaplandı"

TİM Show Center Genel Koordinatörü Yasemin Sönmez Ketenci de Peter Pan ve Sindirella'nın merak ettikleri ve sabırsızlıkla bekledikleri işlerden biri olduğunu vurgulayarak, "Çok meşakkatli bir süreci var. Özellikle teknik prodüksiyon anlamında oldukça zor bir süreçti. Çünkü sahne buzla kaplanıyor. Özel cihazları var. Tırlarla geliyor yurtdışından. Bu cihazın yaklaşık 3 gün gibi bir hazırlık süreci var" dedi.

Gösterideki sahne ve dekorun çok şık olduğunu belirten Ketenci, Türkiye'den katılanlarla toplam 55 kişilik bir ekibin 7 gün sahnelenecek gösterilerde yer aldığını aktardı.

Ketenci, her iki gösteriyi de çocukların çok sevdiğini ifade ederek, "Zaten hikayelerini herkes biliyor ama buzda bambaşka büyülü bir dünyaya gidiyorlar aslında. O yüzden biz de heyecanlıyız" ifadelerine yer verdi.

Bu akşam ilk kez sahnelenecek Sindirella buzda dans gösterisi, yarın ve 6 Şubat'ta yeniden izleyiciyle buluşacak. Peter Pan buzda dans gösterisi ise 5 ve 7 Şubat'ta sahnelenecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler