Sıfır Diye Aldığı Vestel Çamaşır Makinesi Kullanılmış Çıktı

Sıfır Diye Aldığı Vestel Çamaşır Makinesi Kullanılmış Çıktı

Vestel marka çamaşır makinesi alırken sıfır teşhir ürünü olduğunu düşünen kadın, aldığı makinenin kullanılmış ve hasarlı olduğunu fark ederek şikayetçi oldu.

Adana'da yaşayan Fulya Örtücek (40), evindeki çamaşır makinesini yenilemek için Vestel bayisine gitti. Ancak aldığı Vestel marka çamaşır makinesinin sıfır teşhir ürünü olduğunu düşündüğü, fakat teslim aldıktan sonra kullanılmış ve hasarlı olduğunu fark ettiğini belirtti. Bayiyle yaşadığı deneyimi şu sözlerle anlattı:

Sıfır Diye Aldığı Vestel Çamaşır Makinesi Kullanılmış Çıktı

"Bir Vestel çamaşır makinesi aldım. Evime gelip teslim aldıktan sonra detaylı incelediğimde camında ve çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğunu gördüm. Ayrıca iç yüzeyinde deterjan kalıntıları olduğunu, kapak lastiğinde kullanıma bağlı gevşeme olduğu da fark ederek bununla ilgili şikayetlerimi oluşturduğumu bayiye bildirdim. Şikayetim devam ediyor. Bayi ile ilgili bir çözüm yok. Ayıplı ve kusurlu, kullanılmış bir ürün. Sıfır diye aldım, kullanılmış ürün olarak geldi ve hiçbir çözüm bulamadım."

Sıfır Diye Aldığı Vestel Çamaşır Makinesi Kullanılmış Çıktı

Örtücek, ürünü satın alırken bayideki satış temsilcisinin makinenin sol üst tarafında küçük bir çiziğin olduğunu ve bu nedenle kendisine 8 bin TL'lik bir indirim sağlanacağının söylendiğini iddia etti. Ancak aldıktan sonra çizikten çok daha fazlasıyla karşılaştığını dile getirdi:

"Makinenin asıl değeri 23 bin TL iken bana makineyi 15 bin TL'ye satabileceklerini söylediler. Sadece köşesinde bir çizik kusuru var dediler. Ben de sadece çizik olacağı için bu tip indirimden faydalanarak belirli bir tutarda indirim tekliflerini kabul ettim. Ama gelen üründe çizik bir yana, ürünün kullanılmış ve ikinci el olduğunu fark ettim."

Sıfır Diye Aldığı Vestel Çamaşır Makinesi Kullanılmış Çıktı

Örtücek, ürünü evine teslim eden yetkili servis ile iletişime geçerek geri dönmeleri talebinde bulunduğunu, ancak servisin gelmediğini iddia etti. Mağduriyetini dile getiren Örtücek, "Ben ürünü istemiyorum. Hijyen dolayısıyla bunu kullanmak istemiyorum. Tercihim ikinci el olsaydı ikinci el bulurdum" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.