Seydişehir’den kısa kısa

Seydişehir’den kısa kısa

KONYA (AA) - Seydişehir'de, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezi bahar dönemi kurslarının 11 Şubat'a...

KONYA (AA) - Seydişehir'de, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezi bahar dönemi kurslarının 11 Şubat'a kadar uzatıldığı bildirildi.

Seydişehir KOMEK ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezi Sorumlusu Gülistan Arıtürk Mutlu, yaptığı açıklamada bahar dönemi kursları için kayıt süresinin 11 Şubat'a kadar uzatıldığını belirterek, kayıtların internet üzerinden yapabileceğini kaydetti.

Kurslarda uzman kişilerce eğitim verildiğini ifade eden Mutlu, kurs sonunda katılımcılara sertifika verileceğini dile getirdi.

- "Halk günü" toplantısı yapıldı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başkanlığında "halk günü" toplantısı düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tutal, Taşağıl Mahallesi'nde düzenlenen "halk günü" toplantısıyla mahalle halkının talep ve görüşlerini dinledi.

Tutal, düzenledikleri "halk günü" toplantılarıyla mahallelerin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit ettiklerini ifade ederek, "Vatandaşlarımız direk olarak bana sorunlarını söylüyorlar. Belediye Başkanı olarak her kesimden ve her yaştan insanın görüş ve önerilerine önem veriyoruz. Kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle çalışma planlarımızı yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya, belediye meclisi üyeleri ile birim müdürleri de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :