Seydişehir'de asfalt çalışmaları devam ediyor

Seydişehir'de asfalt çalışmaları devam ediyor

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi Necati Kalaycıoğlu caddesinde asfalt çalışmalarını başlattı.Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi Necati Kalaycıoğlu caddesinde asfalt çalışmalarını başlattı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada, Seydişehir’in her caddesinin, her sokağının ulaşım ve altyapı sorunlarına köklü çözümler getirmeye çalıştıklarını söyledi.

İlçenin önemli caddelerinden biri olan Hürriyet ve Necati Kalaycıoğlu caddelerinde altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Tutal, "Bu caddelerimiz önceliğimiz olmak üzere birçok cadde, sokak ve kırsal mahallelerde yoğun bir asfaltlama çalışması içine girdik." dedi.

Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Konya Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile yürüttüğümüz ortak çalışmalarda Seydişehir’de altyapı ve asfalt çalışmalarına köklü çözümler getiriyoruz. Dünya standartlarında hizmetler getiriyoruz. Her şey Seydişehir için, halkımız için." diye konuştu.

Halk arasında Bozkır yolu diye bilinen, Seydişehir’i Antalya-Konya çevre yoluna bağlayan Necati Kalaycıoğlu Caddesi altyapı çalışmaları bünyesinde, eski yıpranmış ve sorunlu asfalt sökülerek dolgu malzemelerinin seriminin ardından kademe kademe asfaltlanan bölümlerde yollar trafiğe açılırken, trafik akışının önemli ölçüde rahatladığı bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :