Ziynet eşyası hırsızlığı zanlısı 2 kadın yakalandı

Samsun'da kapısını açarak ile açıp girdikleri evden 7 bin 800 liralık ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 2 kadın, polis tarafından yakalandı.

Samsun'da kapısını açarak ile açıp girdikleri evden 7 bin 800 liralık ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 2 kadın, polis tarafından yakalandı.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerden hırsızlık suçlarından çok sayıda suç kaydı bulunan Yasemin Y.(24) ve Sevgi Ç.(20) kapıyı bir aparat yardımı ile açıp içeri girerek 7 bin 800 liralık ziynet eşyalarını çaldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyerek hırsızlık olayının şüphelileri Yasemin Y. ve Sevgi Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Polisteki sorguları tamamlanan 2 kadın bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Türkiye Haberleri

MAYIS SONUNDA KAR YAĞDI
TÜRKİYE EVİNE DÖNÜYOR
BÜYÜK GÖÇ BAŞLADI
Belçika’dan Türkiye’ye Dev Çıkarma: Kraliçe Mathilde ve 428 Kişilik Heyet Geliyor
NİHAYET ÇÖZÜLÜYOR DERKEN...