Yıldırım-Bahçeli görüşmesi

Başbakan Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Bahçeli, Musul'da yapılan operasyon, Fırat Kalkanı Harekatı'ndaki son durum, Gaziantep ve yurt genelinde yaşanan terör olayları ile anayasa değişikliği konularında görüş alışverişinde bulundu

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesinde, Musul'da yürütülen operasyon, Fırat Kalkanı Harekatı'ndaki son durum, Gaziantep ve yurt genelinde yaşanan terör olayları ile anayasa değişikliği konularının ele alındığı öğrenildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen görüşmede, Başbakan Yıldırım ile Bahçeli, Musul'da yapılan operasyon, Fırat Kalkanı Harekatı'ndaki son durum, Gaziantep ve yurt genelinde yaşanan terör olayları ile anayasa değişikliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede, MHP Genel Başkanı Bahçeli ele alınan konulara ilişkin görüşlerini Başbakan Yıldırım'a iletti.

AA

Türkiye Haberleri

HERKESE ZORUNLU OLUYOR
Bayrak Provokasyonuna Tepki Yağdı: Siyasilerden Net Mesaj
Aralık 2025’te Erkek Şiddeti: 28 Kadın Hayatını Kaybetti
SON DAKİKA: Elazığ sallandı!
Yurtta Kuvvetli Yağış Uyarısı: Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde