Yazıcıoğlu… Heykeli

Yazıcıoğlu’nun Balmumu Heykeli’ne Büyük İlgi

 

Yazıcıoğlu… Heykeli

Yazıcıoğlu’nun Balmumu Heykeli’ne Büyük İlgi

BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun balmumu heykeli vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor…

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’e kazandırdığı “Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi” açıldı.

Büyükerşen’in kendi elleri ile yaptığı BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun balmumu heykeli vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

Müze’de; Büyükerşen tarafından yapılarak yaparak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlanan, tarihi karakterler ile yerli ve yabancı 160 ünlü ismin heykeli yer alıyor.

Atatürk’ün çeşitli dönemlerinin yanı sıra, Atatürk’ün ailesini de yansıtan heykellerin bulunduğu müzede; yerli ve yabancı devlet adamlarının, sanatçıların, medya mensuplarının ve sporcuların canlı hissi veren heykelleri değişik dekorlar önünde sergileniyor.

Müze’de Eskişehir’in ve Türkiye’nin tarihinden kesitlere de yer veriliyor.

 

 

Türkiye Haberleri

BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN
İFŞA YASAKLANDI
TAPUDA AVUKAT ZORUNLULUĞU
2. KEZ YAPANIN EHLİYETİNE EL KONULACAK