Yanarak ölen kadın PKK'lı çıktı!

Kerkük-Yumurtalık boru hattına düzenlenen saldırıdan sonra, bulunan yanmış kadın cesedinin bir PKK’lıya ait olduğu ortaya çıktı.

Irak petrollerini taşıyan ve Silopi ilçesi yakınlarından geçen Kerkük-Yumurtalık hattında terör örgütü PKK mensuplarınca patlayıcı kullanılarak çıkarılan yangın, boru hattındaki petrol akışı durdurulduktan sonra uzun süren çabalar sonucunda söndürülmüştü.
 

Yangını söndürme işlemleri sırasında, yanmış bir kadın cesedi bulunmuştu. Yanında sırt çantası ve otomatik silah bulunan ceset, ambulansa alınarak otopsi yapılmak üzere Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ancak cesedin kime ait olduğu belirlenmemişti.

Terör örgütüne yakın internet sitelerinde yer alan açıklamaya göre, PKK saldırıyı üstlendi. Terör örgütü, saldırıda bir kadın mensubunun öldüğünü belirtti.

 

Türkiye Haberleri

Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alımı 2026: Kadrolar Belli Oldu, Gözler Resmi İlanda
BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN
İFŞA YASAKLANDI
TAPUDA AVUKAT ZORUNLULUĞU
2. KEZ YAPANIN EHLİYETİNE EL KONULACAK