Vole Tenis Kulübü’nden Konya’ya yeni kort

Konya’nın seçkin tenis kulüplerinden Vole Tenis Kulübü, tarafından Grand Konya Otel yanına yaptırılan tenis kortunda sona gelindi.

 

Konya’nın seçkin tenis kulüplerinden Vole Tenis Kulübü, tarafından Grand Konya Otel yanına yaptırılan tenis kortunda sona gelindi. Spor altyapısını güçlendirmek ve Kulüp üyelerinin spora ilgisini arttırmak amacıyla yapılan tenis kortu açılışa hazırlanıyor. Grand Konya otel yanında 9 bin 140 metrekare alan üzerine yapılan tesiste sona yaklaşıldı. Kısa süre içinde üyelere hizmet vermeye başlayacak tesisten, spora ilgi duyan her yaş grubundan vatandaşın faydalanması amaçlanıyor.

YÖNET: KONYA SPORUNA KATKI SAYACAK

Kulüp yönetim kurulu üyesi Cengiz Yönet, “Konya’nın söz sahibi aileleri bir araya gelerek kurduğumu Vole Tenis Kulübünün faaliyeti olan İçinde tenis kortu ve kulübünün yer alacağı ve bu özelliği ile Konya’nın ilk tenis kortu unvanına sahip olacak tesis, büyük bir titizlikle gerçekleşiyor ve her türlü teknik donanıma sahip bulunuyor. Konya sporuna katkı sayacağını umuyorum diye konuştu. Ferit Hepokur-Memleket

 

 

 

Konyaspor Haberleri

Konyaspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkmadan tartışma çıktı
Fenerbahçe Taraftarından Konyaspor'a Ahlaksız Paylaşımlar: Kendi Tarihlerini Unuttular
Ali Çamdalı ilk sınavını Fenerbahçe karşısında verecek
Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdı
Konyaspor Omerovic hakkındaki son kararını bugün veriyor