Üsküdar’da şiddetli rüzgarda otobüs yazıhanenin çatısı uçtu

Üsküdar Harem'de Kamil Koç firmasına ait yazıhanenin çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu.

Üsküdar Harem'de Kamil Koç firmasına ait yazıhanenin çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Çatıdan kopan parçalar yola savruldu. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken çatıda maddi hasar oluştu.

Olay, saat 14.30 sıralarında Üsküdar Harem Otogarı'nda meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası öğle saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar etkisini göstermeye başladı. Rüzgarın şiddetini arttırmasıyla birlikte Kamil Koç firmasına ait çatı uçtu. Çatıdan kopan parçalar yola savruldu. İhbar üzerine adrese sevk edilen itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken çatıdan temizleme işlemi yaptı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken maddi hasar oluştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Başkan ve oğlu tutuklandı
Manavgat-Alanya Yolu'nu kapatan kaza
MAKAS ATTI KAMYONA SAPLANDI
KREDİ KARTI BAŞVURUSU YAPTIĞINI SANARKEN 412 BİN LİRASI DOLANDIRILDI
TİKTOK'TAN TEHDİT ETTİLER GÖZLERİNİ CEZAEVİNDE AÇTILAR