Kart Limiti Oyunu: 412 Bin Lirası Buharlaştı

Kart Limiti Oyunu: 412 Bin Lirası Buharlaştı

Sosyal medyadaki yüksek limitli kredi kartı ilanına inanan Murat Em, referans olarak verdiği kart bilgileri yüzünden 412 bin TL dolandırıldı.

Ankaralı esnaf Murat Em, sosyal medyada gördüğü sahte bir banka reklamına tıklayarak yüksek limitli kredi kartı başvurusunda bulundu. Kendisini banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar, yeni kart limitini yüksek tutmak vaadiyle Em’den mevcut 2 milyon lira limitli kartının bilgilerini istedi.

Ankara’da Kart Limiti Oyunu: 412 Bin Lirası Buharlaştı

Dakikalar İçinde Yüz Binlerce Lira Çekildi

İstenen bilgileri dolandırıcılara ileten Em, kısa süre içinde telefonuna gelen bildirimle hayatının şokunu yaşadı. Kartından, İstanbul merkezli bir temizlik firması üzerinden iki parça halinde toplam 412 bin lira çekildiğini fark etti.

Ankara’da Kart Limiti Oyunu: 412 Bin Lirası Buharlaştı

"Paranı Aldık" Diyerek Alay Ettiler

Hesaplarına hemen kısıtlama getirip polise şikâyetçi olan mağdur esnaf, adına sahte faturalar düzenlendiğini belirtti. Dolandırıcıların kendisini arayarak "Geçmiş olsun, paranı aldık" diyerek dalga geçtiğini söyleyen Em, hukuki mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.