Tüsiad Heyeti Kktc'de Temaslarda Bulunacak

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz başkanlığındaki heyet, perşembe günü Lefkoşa'ya bir günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, perşembe günü KKTC'nin başkenti Lefkoşa'ya bir günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Kurum açıklamasına göre, Kıbrıs Türk İşadamları Derneğinin (KKTC-İŞAD) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek program kapsamında Kıbrıs sorununda girilmekte olan yeni müzakere süreciyle ilgili çeşitli temaslarda bulunulacak.

Heyet, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve Dışişleri Bakanı Özdil Nami'yi de ziyaret edecek.

Ziyaret kapsamında ayrıca Kuzey ve Güney Kıbrıs ile Yunanistan iş dünyası temsil örgütleri KKTC-İŞAD, Kıbrıs İşverenleri ve Sanayicileri Federasyonu (OEB) ve Yunan Girişimcileri Federasyonu (SEV) ile birlikte, çözüm sürecine iş dünyasının desteğini içeren ortak bir bildiri yayınlanacak.

Muhabir: Musab Turan
Yayınlayan: Zekeriya Gülün

Ekonomi Haberleri

ÜRETİCİYE DESTEK, SANAYİYE GÜÇ
KONYA HAVUCU DÜNYA SOFRALARINDA
KONYA EL NİNO'YU BEKLİYOR
BANKALAR ESNAFI BATIRIYOR
Antalya Havalimanı’ndan Küresel Başarı: FAB 2027’nin Ev Sahibi Oldu