"Tüm düzenlemelere katkı koymaya hazırız"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: - "Çocuklarımıza yönelik her türlü şiddet ve istismarın önlenmesi adına, eğitim ve hukuk başta olmak üzere yapılacak tüm düzenlemelere katkı koymaya hazırız"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çocuklarımıza yönelik her türlü şiddet ve istismarın önlenmesi adına, eğitim ve hukuk başta olmak üzere yapılacak tüm düzenlemelere katkı koymaya hazırız." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, küçük Eylül ve Leyla'nın öldürülmeleri nedeniyle Twitter'dan, paylaşımda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Eylül, Leyla ve daha niceleri... Yüreğimiz bu acıları artık kaldırmıyor. Çocuklarımıza yönelik her türlü şiddet ve istismarın önlenmesi adına, eğitim ve hukuk başta olmak üzere yapılacak tüm düzenlemelere katkı koymaya hazırız. Gelin, bu ayıba artık bir son verelim." ifadelerini kullandı.

AA

Türkiye Haberleri

HERKESE ZORUNLU OLUYOR
Bayrak Provokasyonuna Tepki Yağdı: Siyasilerden Net Mesaj
Aralık 2025’te Erkek Şiddeti: 28 Kadın Hayatını Kaybetti
SON DAKİKA: Elazığ sallandı!
Yurtta Kuvvetli Yağış Uyarısı: Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üzerinde