Tekelioğlu Otomotiv Kümesi Başkanı

Konya Sanayi Odası Kümelenme Merkezi Otomotiv Kümesi aylık olağan toplantısını düzenledi.

KSO tarafından Avrupa Birliği TRA2, TR72, TR52 ve TRB1 İstatistiki Bölge Birimi Düzey 2 Bölgeleri Kalkınma Programı kapsamında yürütülen ve 2007 yılında tamamlanan ‘Konya Sanayi Bölgelerinde Kümeleşme Potansiyeli ve Bir Pilot Uygulama Projesi’, KSO imkanları ile sürdürülüyor. KSO bünyesinde kurulan ‘Konya Sanayi Odası Kümelenme Merkezi’ oda üyelerinin rekabet güçlerinin arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Konya Sanayi Odası Kümelenme Merkezi Otomotiv Kümesi aylık olağan toplantısını düzenledi.

 

KSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çolak başkanlığında yapılan toplantıda ortak kullanım laboratuarının kurulması ile ilgili çalışmaların başlatılmasına, bilgi paylaşımının daha etkin ve verimli bir şekilde devam edilmesine, ortak bir fuar çalışmasının başlatılmasına ve belirlenecek fuara Konya Sanayi Odası Kümelenme Merkezi olarak katılınmasına, KOBİ’lerin en başlıca sorunlarından olan nitelikli eleman ihtiyacının giderilmesine yönelik bir AB projesinin hazırlanmasına, finans ve lojistik firmaları ile ortaklaşa çalışmak için gerekli çalışmaların başlatılmasına ve ortak gümrükleme firmaların araştırmasına karar verildi. Ayrıca, KSO Küme Merkezi’ne, Konya’da faaliyet gösteren firmalar davet edildi.

Toplantıda, Konya Otomotiv Kümesine Başkan olarak Mehmet Tekelioğlu seçilirken, yardımcılıklarına Hasan Kurşunel ve Hüseyin Keleş getirildi.

Memleket

Ekonomi Haberleri

Turizmcilerden 'Oteller Boş' İddialarına Yanıt
DÜĞÜN TAKILARI KİMİN?
KONYA'DA KONUT SATIŞLARI HAREKETLENDİ!
Türk Devletleri Arasında Dijital Ticaret Köprüsü Kuruluyor
KONYA'DA TRAFİĞİ DURDURACAK GELİŞME