’Tefecilikten’ gözaltına alına 5 şüpheliden 2’si tutuklandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde tefecilik yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6 şüphelinin ev ve eklentilerinde arama yapıldı.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde tefecilik yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6 şüphelinin ev ve eklentilerinde arama yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Bismil ilçesinde "tefecilik" suçunun işlendiği öğrenildi.

Düzenlenen operasyon sonucunda, "tefecilik" suçunu işledikleri tespit edilen 6 şüphelinin ev ve eklentilerinde arama yapılarak senet, dekont ve sözleşme evrakları ele geçirildi.

Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 3'ü hakkında adli kontrol kararı verilirken, 2 şüpheli ise adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğeri şüpheli ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Genç avukat Hatice Kocaefe böyle vuruldu
Motosikletin otomobille çarpıştığı kaza kamerada
ANNE VE BEBEĞİ ALEVLERİN ARASINDAN ÇIKTI
Başörtülü hakimi reddeden avukatın yargılanmasına devam edildi
Avukat Hatice Kocaefe Neden Hedef Alındı? İşte Cinayetin Perde Arkası