Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov Ankara'da

Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Minnihanov, Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında incelemelerde bulundu

ANKARA (AA) - Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında incelemelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Minnihanov, Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında incelemeler yaptı.

TRT Seyir Durağı'nda bulunan ana kumanda merkezini de gezen Minnihanov, "Ankara'yı buradan görmek çok güzel. Ankara böyle çok daha güzel görünüyor. Kendi ülkemde de benzer sistemi kurmayı düşünüyorum." ifadesini kullandı.

İncelemede, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Gökşin ve EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu da yer aldı.

AA

Türkiye Haberleri

ÇELİŞKİLİ İSTATİSTİK! KİM ÇOK İSRAF EDİYOR?
MAYIS SONUNDA KAR YAĞDI
TÜRKİYE EVİNE DÖNÜYOR
BÜYÜK GÖÇ BAŞLADI
Belçika’dan Türkiye’ye Dev Çıkarma: Kraliçe Mathilde ve 428 Kişilik Heyet Geliyor