Taşkentli pedallar Mardin’e iddialı gitti

Taşkent Bisiklet takımı, Bisiklet Federasyonunun organize edeceği Uluslar arası Medeniyetler Bisiklet turuna iddialı gitti.

 

 Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu 23–25 Mayıs 2017 tarihleri arasında (Büyük Erkek, Genç Erkek, Yıldız Erkek A) kategorilerinde Mardin, Batman ve Diyarbakır İllerinde gerçekleştirilecektir. Turun etap bilgileri ise söyle; Teknik toplantı 22 Mayıs 2017’de (Mardin) de, 1.Etap 23 Mayıs 2017 – (Mardin ) , 2.Etap 24 Mayıs 2017 – (Batman) 3.Etap 25 Mayıs 2017 – (Diyarbakır)  Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turunda Yıldızlar kategorisinde mücadele edecek olan Taşkent Bisiklet Takımı, startı Mardin’de verilecek olan tura iddialı bir şekilde gitti.  Kafile Başkanlığını Kulüp Başkan Ahmet Şanlı ve antrenör Hasan Hüseyin Akırşan yapanken, kafilede 12 sporcu yer aldı.

Taşkent spor Kulüp Başkanı Ahmet Şanlı “ Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu kulübümüz bizzat davet edildi. Bizlerde bu tura iddialı bir şekilde antrenörümüz H.Hüseyin Akırşan yönetiminde iddialı hazırlandık. Hedefimiz bu turda hem kulübümüzü, hem de Konyamızı en iyi şekilde temsil edebilmektir. İddialı gidiyoruz, iddialı döneceğiz”dedi.

 

Konyaspor Haberleri

Fenerbahçe Taraftarından Konyaspor'a Ahlaksız Paylaşımlar: Kendi Tarihlerini Unuttular
Ali Çamdalı ilk sınavını Fenerbahçe karşısında verecek
Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdı
Konyaspor Omerovic hakkındaki son kararını bugün veriyor
Konyaspor, Sivasspor maçına hazır