Tanrıkulu: Türkiye'de herkes bir saatte terörist olabilir

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, AK Partili hemşehrisi Galip Ensarioğlu'na takıldı, yargı sistemini eleştirdi

NTV'de Mehmet Barlas'ın sunduğu "45 Dakika"nın konukları, CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve AK Partili milletvekili Galip Ensarioğlu'ydu.

TANRIKULU: "CHP TERÖRİSTİ SAVUNMAZ"

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Bülent Arınç'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nun DHKP-C'yi savunan açıklamalarda bulunduğu sözlerini eleştirdi. Tanrıkulu, Kılıçdaroğlu dahil partiden kimsenin böyle bir şeyi düşünmesinin dahi mümkün olmayacağını söyledi.

AK Partili Ensarioğlu ise, sırf avukat oldukları için CHP'nin DHKP-C'ye yönelik operasyonları eleştirmelerini yersiz bulduğunu belirtti.

TANRIKULU'NDAN ENSARİOĞLU'NA: "SENİN AVUKATLIĞINI YAPTIM"

Ensarioğlu'nun açıklamaları sonrası CHP'li Tanrıkulu araya girerek, "Senin avukatlığını da yaptım, yargının nasıl işlediğini biliyorum" deyince Ensarioğlu "Ceza aldım" diyerek karşılık verdi.

Tanrıkulu da "İşte bu yargı zihniyetinden ceza aldın" deyince Ensarioğlu, "Neyse ki o yanlış yasayı da geçen yıl biz düzelttik" şeklinde takıldı.

TANRIKULU: "HERKES BİR SAATTE TERÖRİST OLABİLİR"

Avukatlar ve milletvekilleri dahil herkesin yargılanmasından yana olduğunu belirten Sezgin Tanrıkulu, "Yargı sisteminde herkesin bir saat sonra bile terörist olabileceği bir düzenleme var. Ben buna karşıyım" dedi.

 

Türkiye Haberleri

BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN
İFŞA YASAKLANDI
TAPUDA AVUKAT ZORUNLULUĞU
2. KEZ YAPANIN EHLİYETİNE EL KONULACAK