Suriye'de son operasyonda 61 kişi öldü

Suriye Genel Devrim Konseyi, muhaliflere karşı başlatılan son operasyonda 61 kişinin öldüğünü duyurdu.

Konsey, ülkenin orta kesimlerindeki Humus kentinde 37, Dera ve Şam'ın banliyölerinde 6'şar, İdlib'te 7, Halep ve Lazkiye'de ikişer ve Deyr Ez Zor kentinde 1 olmak üzere ölü sayısının 61'e çıktığını belirtti.

Deyr Ez Zor ve Zabadani kentinde nizami ordu ile Özgür ordu arasında şiddetli çatışmaların çıktığını kaydeden yerel aktivistler, Zabadani kentindeki çatışmalarda bir askerin vurma emrini reddettiğini ve tuğgeneral rütbesindeki komutanını öldüğünü ileri sürdü.

Birçok kentte operasyonların devam ettiğini kaydeden aktivisitler, Hama, Humus ve İdlib'teki operasyonlarda evlerin hasar gördüğünü, halkın korkudan dışarı çıkamadığını bildirdi.

Dünya Haberleri

İRAN'DAN MÜZAKERE AÇIKLAMASI
EVE DÖNDÜK BARIŞ GÖRÜŞMELERİNE KATILMIYORUZ
İSVEÇ TÜRKİYE'YLE KARIŞTI!
TRUMP'A SUİKAST GİRİŞİMİ
TÜRKİYE'DEN KORKAN YUNAN FRANSA'YA SARILDI