Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan alkollü sürücü kovalamaca sonucu yakalandı

Sokağa çıkma kısıtlaması için denetleme yapan polislerin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü kovalamaca sonrası yakalandı

Adana'da Kovid-19 tedbirleri kapsamında, sokağa çıkma kısıtlaması için denetleme yapan polislerin "Dur" ihtarına uymayan alkollü sürücü, kovalamaca sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre,Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) otoyolu Mersin turnikelerinde trafik ekipleri, Ahmet Yenen yönetimindeki 42 ADY 372 plakalı otomobil sürücüsüne ''Dur'' ihtarında bulundu. Sürücü Yenen, polisin ihtarına rağmen kaçtı.

Trafik ekipleri, Yenen'i yaklaşık 10 kilometre sonra önünü keserek durdurdu.

1,05 promil alkollü çıkan sürücüye, sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı için para cezası ve alkollü araç kullandığı için trafik cezası kesildi. Ehliyetine el konulan ve hakkında işlem yapılan sürücünün arabası da bağlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Eşini Kaynar Suyla Yakıp Canına Kıydı
EMNİYETTEN DEV ALKOL OPERASYONU
İnşaat Kazısında Toprak Kayması: 1 İşçi Kurtarıldı, 1 İşçi İçin Zamanla Yarış Sürüyor
Binanın duvarı çöktü, vatandaş deprem sandı
Radar ve Denetim Konumlarını Paylaşan WhatsApp Grubuna Operasyon