Sivas'ta bir garip olay! Oturduğu TOKİ dairesini yakmaya kalkıştı!

Sivas'ta bir vatandaş oturduğu Şarkışla TOKİ konutlarındaki dairesini yakmaya kalkıştı, kokuyu fark eden komşularının ihbarıyla gelen ekipler evdeki yangını büyümeden söndürdü

Sivas'ta bir garip olay yaşandı. TOKİ konutlarında yaşayan bir vatandaş oturduğu evi yakmaya kalkıştı. Kokuyu fark eden komşuları ekiplere ihbar edince, yangın büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, olay, saat 15.00 sıralarında Sivas'ın Şarkışla ilçesi TOKİ konutlarında meydana geldi. 2. katta oturan S.A isimli vatandaş kendisine ait daireyi yakmaya kalkıştı.

KOKUYU DUYAN KOMŞULARI İHBAR ETTİ

Dairenin bulunduğu binayı kokunun sarması nedeniyle komşuları itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

EV YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangına müdahale eden Şarkışla Belediyesi İtfaiye ekipleri yangın büyümeden kontrol altına aldı. Şarkışla ilçe emniyet müdürlüğü polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüryor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Eşini Kaynar Suyla Yakıp Canına Kıydı
EMNİYETTEN DEV ALKOL OPERASYONU
İnşaat Kazısında Toprak Kayması: 1 İşçi Kurtarıldı, 1 İşçi İçin Zamanla Yarış Sürüyor
Binanın duvarı çöktü, vatandaş deprem sandı
Radar ve Denetim Konumlarını Paylaşan WhatsApp Grubuna Operasyon