Şivan Perver'i sahneden attılar!

7 yıl öncesine ait görüntüler internete düştü. Şivan Perver sahnede konser verirken, ortalık işte böyle karışmış.

Almanya'nın Berlin kentinde 2003 yılında bir nevruz etkinliğinde sahne alan ünlü Kürt sanatçı Şivan Perver'e Apo'cu oldukları söylenilen bir grup genç sahneyi basarak ortalığı birbirine kattı.

SAZINI ELİNDEN ALDILAR

Şivan'ın elindeki sazı alan grup oradaki görevlilerle tekmeli yumruklu kavga etti. Protestocu grup Perver'in elinden sazı alırken, sanatçı sahneden hızla uzaklaştırıldı. Sahnede yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. Yaşanan gerginlik bir süre sonra son buldu.

Şivan dinlemeye gelen Almanya Berlin'deki Kürtler alkış çalarak Şivan'a destek verdi. Ardından Şivan konseri sabote eden kişileri kınayarak "birliğimizi kimse bozamaz" dedi ve konsere devam etti.





Türkiye Haberleri

TSK'DA YENİ DÖNEM
YENİ ATAMALAR RESMİ GAZETE'DE
ARACINIZDA BU 5 MADDEYE DİKKAT!
BUNU YAPIN EHLİYETİNİZ GİTMESİN
Uzman isim net konuştu: Yağmurlar ülkeyi terketti