Serdar Tuncer Konyalılarla 'Şiirli Muhabbet'te buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetlerinden olan Şehir Konferanslarının Beyşehir ve Ereğli ayağında Şair ve TV Programcısı Serdar Tuncer Konyalılarla 'Şiirli Muhabbet'te buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Konferansları ile sevilen isimleri hem şehir merkezinde hem de ilçelerde Konyalılarla buluşturmayı sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetlerinden olan Şehir Konferanslarının konuğu Şair ve TV Programcısı Serdar Tuncer oldu.

Beyşehir ve Ereğli’de ilçe halkıyla buluşan Tuncer, “Şiirli Muhabbet” konulu konferansta kendine has yorumuyla okuduğu şiirler ve anlattığı menkıbelerle yoğun ilgi gördü. Serdar Tuncer, programlara gösterilen büyük ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, organizasyondan dolayı Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!
Alman çift karavanla Türkiye turuna Konya'da mola verdi