Samsun'daki "torbacı" operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Bafra ilçesinde, "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Bafra Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince önceki gün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan M.K, Ö.K, M.C.K, T.T, İ.G, M.E.K. ve H.A'nın Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.K, Ö.K, M.C.K, T.T. ve İ.G. savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, M.E.K. ve H.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda, 1 ruhsatsız tabancanın yanı sıra bir miktar uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirilmişti.

Gündem Haberleri

Trump Benim Babam Diyen Ankaralı Kadın DNA Testi İstiyor
Kamu Kreşlerinde Yeni Dönem: Standartlar Belirlendi
AYAKTA UYUYORMUŞUZ
KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ