Samsun’da uyuşturucu ticaretinden 5 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1'i kadın 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1'i kadın 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, JASAT ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İ.D. ve Ü.D.'nin Atakum ilçesi Güzelyurt Mahallesi "ndeki evlerinde uyuşturucu satışı yaptıklarını tespit ederek söz konusu eve önceki gece operasyon düzenledi. Yapılan aramada, bin 478 adet sentetik ecza hap, 30 gram metamfetamin, 1 adet hassas cep terazi, 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 10 adet 9 mm çapında tabanca mermisi, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 10 bin 840 TL ve 100 dolar ele geçirildi. Olayla ilgili İ.D. ve Ü.D. ile birlikte evde bulunan M.B.Ö. adlı kadın ile birlikte V.K. ve E.Ç. gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgulanmaları tamamlanan 1'i kadın 5 kişi "uyuşturucu ticareti" yapmak için bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon’da sosyal medya operasyonu: Sahte sucuk ve peynir avı
Drift cezasını ödememek için 15 dakikada aracı parçaladı
Alanya'da Kuşlara İşkence Eden Şüpheli Yakalandı
Kuyumcukent'te 64 Kilo Altın Dolandırıcılığı: 33 Gözaltı
Yaya geçidinde duran otomobile çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı