SAMDOB 10. sanat yılını kutlamaya hazırlanıyor

Sezon açılışında ünlü İtalyan orkestra şefi Antonio Pirolli ve Hollandalı ünlü sanatçı bariton Sef Thinsen, SAMDOB’un 10. yılına özel konserle sanatseverlerin karşısına çıkacak

SAMSUN (AA) - Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB), 2018-2019 sanat sezonunun açılışını ve 10. sanat yılını kutlamaya hazırlanıyor.

SAMDOB, ünlü İtalyan orkestra şefi Antonio Pirolli ve Hollandalı ünlü sanatçı bariton Sef Thinsen'in katılımıyla gerçekleştirilecek açılış konseri için çalışmalarını sürdürüyor.

Atatürk Kültür Merkezi’nde konser provalarını sürdüren Thinsen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsun’a ilk kez geldiğini ve SAMDOB’un 10. yılına özel konserle sanatseverlerin karşısına çıkacaklarını söyledi.

Thinsen, açılış gecesi izleyicilere sürpriz yapacağını da belirterek, geniş kadro ile 22 Eylül’de saat 20.00’de sanatseverlerle buluşacaklarını ifade etti.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Tarihi Cihan Palas Oteli Yeniden Doğuyor
Basmane’nin tarihi mirasına genç dokunuş
Bodrum'daki Değerli Taşınmazlar İçin Dev Hamle
KONYA'YA ULUSLARARASI GÜÇ
Alanya'nın yaylasında şenlik başladı