'Paksüt'ü Başbakan dinletti' iddiası

Flash Tv'de bir programa katılan Erhan Göksel yine ilginç iddialarda bulundu.

Erhan Göksel, Flash Tv'de Yılmaz Tunca'nın hazırlayıp sunduğu "Gerçek Gelecek" de gündemi değerlendirdi. Komplo teorileriyle bilinen Göksel'in programda söyledikleri satırbaşlarıyla şunlar:

"Başbakan Erdoğan ekonomik krizi gördü. Kaçmak için "Kapatın bizi" der gibi hali var..."

"Gül'ün eşi sayın RTE nin eşinin omzuna elini atmış fotosu tüm gazetelere servis edildi. 15 yaş küçük olan Emine Hanım'ın omzuna elini atmış omzunda da apoletleri var..."

"1200 kişi salgından hasta. Sayın Bakan Recep Akdağ meydanda yok. İki saatlik yola gitmiyor. Van' daki PKK uzantısı DTP toplantısında Barzani'nin marşı söyleniyor. Kimsenin gıkı çıkmıyor!

Başbakan kendini Ahmet Davutoğlunun sekreteri durumuna düşürdü. "

PAKSÜT'Ü BAŞBAKAN DİNLETTİ


Şimdi bana gelen bir iddiayı sizinle paylaşacağım. Bunlar iddia ama devletin belgelerinde kayıtlı. Teyid ettirdim. Bazı kayıtların devlette olduğunu biliyorum. Türk toplumunu ilgilendiren bir olay bu. Türkiye yerinden hoplayacak.

Başrol oyuncusu da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Anayasa Mahkemesi Üyesi Osman Paksüt'un eşi Ferda Paksüt. Bunlar devlette belgelidir. Melih Gökçek, Ferda Paksüt'ten gaz ihalesi için bir istekte bulunuyor. Anayasa Mahkemesi gaz ihalesini kapatıyor.

Ferda Paksüt ile Gökçek arasındaki bilgi alışvcerişi bazı kişilerin dikkatini çekiyor. Gökçek, kapatma davasında (güç bende) diyerek mesaj yolluyor. Davada ağırlık kazanmak için, Paksüt'le olan ilişkisini kullanmak istiyor. Çünkü; Gökçek'i aday göstermeyecekler. Gökçek de bu yüzden kendini önemli hissettirmek istiyor.

Başbakan, Gökçek'in Ferda Paksüt'le olan ilişkisinin araştırılmasını istiyor. Bu yüzden de 'dinlenilmesi' emrini veriyor. Ancak YASAL BİR DİNLEME İZNİ YOK. Çünkü bu izni kimse alamaz. Ortaya somut bir şey koymanız gerekir. Hiçbir savcı bu dinleme iznini vermez. Somut bir belge lazım.

Bu dinlemeler kayıt altına alınır. Silinmez. Ama burada böyle bir şey yok. Başbakan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'ne emir veriyor. Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın bile haberi yok. O da olay yerine gelince biri telefon açıyor. (Sen bu işe karışma, Başbakan'ın emri) deniliyor.

Ercümen Yılmaz da o yüzden çıkıp gidiyor. Burada dinleme Ferda Paksüt'e yönelik. Paksüt'ün zor zaptedilen bir kadın olduğunu herkes biliyor. Bu dinlemeyi emir veren Başbakan, zor duruma düşmüştür. Bunu herkesin araştırması gerekir.

BU DİNLEME YASADIŞIDIR.

Dinleme yapan araçlardan 17 tane var. İkisi poliste. 15 tanesi de askerde. Acaba asker kimleri dinliyor. Yakında bunların bantları da çıkar bir haber ajansından.

Bu araçlar alınırken, Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'e bile haber verilmedi. Bu araçların alındığını Başbakan Erdoğan da bilmiyordu. Bunlar örtülü ödrenekten alındı."
gerçek gündem

Türkiye Haberleri

POLİSLİĞE GERİ DÖNECEKLER
Kış Lastiği Zorunluluğu 15 Nisan'da Sona Eriyor
İletişim Başkanlığı'ndan "İsrail'e İşgal Tehdidi" İddialarına Yalanlama: Eski Görüntülerle Manipülasyon!
Trabzon'dan Rize'ye güzel haber
5 ŞARTI TUTMAYAN BEKÇİ OLAMAZ