Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Köksal Engür, hayatını kaybetti

Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İsmail Köksal Engür, böbrek yetmezliğine bağlı rahatsızlığından ötürü 77 yaşında hayatını kaybetti.

Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İsmail Köksal Engür, böbrek yetmezliğine bağlı rahatsızlığından ötürü 77 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Engür, "Leyla ile Mecnun" dizisinde oynadığı "Ak Sakallı Dede" rolüyle izleyicilerin hafızasında yer edinmişti.

Ölüm haberini oyuncu arkadaşı Cengiz Bozkurt duyurdu

Bozkurt Twitter'dan "Köksal Engür abimizi böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar sebebiyle kaybettik. Cenazesine dair açıklamayı yarın yapacağız. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun" yazdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon’da sosyal medya operasyonu: Sahte sucuk ve peynir avı
Drift cezasını ödememek için 15 dakikada aracı parçaladı
Alanya'da Kuşlara İşkence Eden Şüpheli Yakalandı
Kuyumcukent'te 64 Kilo Altın Dolandırıcılığı: 33 Gözaltı
Yaya geçidinde duran otomobile çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı