Osmaniye’de aranan şahıslar yakalandı

Osmaniye'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 2 şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Osmaniye'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 2 şahıs jandarma tarafından yakalandı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Sumbas ilçesinde yapılan çalışmalar sonucu 12 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan M.Ç isimli şahıs yapılan fiziki takip sonucunda yakalandı.

Ekipler, Kadirli ilçesinde de 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan M.K.İ isimli şahsı da yapılan çalışma sonucu yakaladı.

Gözaltına alınan M.Ç ve M.K.İ isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Genç avukat Hatice Kocaefe böyle vuruldu
Motosikletin otomobille çarpıştığı kaza kamerada
ANNE VE BEBEĞİ ALEVLERİN ARASINDAN ÇIKTI
Başörtülü hakimi reddeden avukatın yargılanmasına devam edildi
Avukat Hatice Kocaefe Neden Hedef Alındı? İşte Cinayetin Perde Arkası