Ören ve Milas bölgelerine tahliye için karakol botu ve gemi gönderildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Muğla'daki yangın söndürme çalışmalarına destek ve gerek görülmesi halinde vatandaşları tahliye etmek amacıyla Ören ve Milas bölgelerine bir karakol botu ve bir çıkarma gemisi sevk edildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, "Muğla'daki yangın söndürme faaliyetlerine destek olmak ve ihtiyaç hâlinde bölgedeki vatandaşlarımızı denizden tahliye etmek maksadıyla, Ören ve Milas bölgelerine Deniz Kuvvetleri Komutanlığımıza ait bir karakol botu ve bir çıkarma gemisi sevk edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Eşini Kaynar Suyla Yakıp Canına Kıydı
EMNİYETTEN DEV ALKOL OPERASYONU
İnşaat Kazısında Toprak Kayması: 1 İşçi Kurtarıldı, 1 İşçi İçin Zamanla Yarış Sürüyor
Binanın duvarı çöktü, vatandaş deprem sandı
Radar ve Denetim Konumlarını Paylaşan WhatsApp Grubuna Operasyon